Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

KONTAKTNÍ INFORMACE

Ing. Jana Malá

Juřinka 143

757 01 Valašské Meziříčí

 

tel. 737 551 994

email: obchod@dobraspizirna.cz

 

Prodejna:

Obchůdek u Jany

Komenského 1275

75701 Valašské Meziříčí

Otevírací doba:

PO - PÁ   9,00-17,00hod

 

tel. na prodejnu 702 089 203

  1. Úvod
  2. Koření
  3. Skořice mletá

Skořice mletá

Skořice se nejčastěji používá při pečení perníků, čajového pečiva a jiných moučníků. Špetku skořice můžeme přidat i do masových směsí nebo omáček ... celý popis
Dostupnost
Skladem 110 ks
Velikost balení
21,00 Kč
18,26 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:6513,
Výrobce:Solomon
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Skořice se nejčastěji používá při pečení perníků, čajového pečiva a jiných moučníků. Špetku skořice můžeme přidat i do masových směsí nebo omáček (rajská).

Balení:

Sáček 60 ml - 30 g Sáček se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Je vyroben z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručuje zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.


Kořenka 80 ml - 38 g Kořenka, která je vyrobena z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření. Uzávěry jsou vyrobeny z hliníku opatřené těsněním pro opakované vzduchotěsné uzavření.


Sáček 600 ml - 300 g (na objednávku)

 

Jiné názvy: skořice cejlonská

Anglický název: cinnamon

Latinské jméno:Cinnamomum zeylanicum

Používaná část rostliny: kůra

Chuť a vůně: velmi aromatická, nasládlá

Zeměpisný původ: Srí Lanka

Použití:

Když se řekne skořice, většina lidí si představí jablečný závin, jablkové koláče, perníky a samozřejmě vánoční cukroví. Představa skořice na kuřecím mase nebo s rybou je pro středoevropany velice zvláštní. To v zemích, odkud skořice pochází (Jihovýchodní Asie), ji dokážou přidat do nejširší palety jídel. Například indická směs Garam másala obsahující skořici se přidává do luštěnin, zeleninových omáček nebo ke kuřecímu masu. Jihočínská směs pěti vůní, která obsahuje kromě skořice také sečuánský pepř, badyán, fenykl a hřebíček, se používá na kuřecí nebo kachní maso. V Indonésii a Thajsku je často součástí ostrých karí past, bez kterých by zdejší kuchaři nemohli existovat.

Zboží zařazeno v kategoriích

Kontakt
Logo
Jana Malá
po - pá 9.00 -17.00 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.