Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

KONTAKTNÍ INFORMACE

Ing. Jana Malá

Juřinka 143

757 01 Valašské Meziříčí

 

tel. 737 551 994

email: obchod@dobraspizirna.cz

 

Prodejna:

Obchůdek u Jany

Komenského 1275

75701 Valašské Meziříčí

Otevírací doba:

PO - PÁ   9,00-17,00hod

 

tel. na prodejnu 702 089 203

  1. Úvod
  2. Dárkové sady koření
  3. Dárková sada koření na RYBY

Dárková sada koření na RYBY

Solomon

Nejlepší sada koření pro rybáře nebo milovníky jemného rybího masa. 5 druhů koření jsou připraveny na grilování pstruhů, smažení kapra, pečení lososa ... celý popis
Dostupnost
Není skladem
260,00 Kč
226,09 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:104022
Výrobce:Solomon, ask4spice s.r.o. 330 17 Chotíkov 74
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Nejlepší sada koření pro rybáře nebo milovníky jemného rybího masa. 5 druhů koření jsou připraveny na grilování pstruhů, smažení kapra, pečení lososa nebo na přípravu file.

Dárková sada obsahuje 80 ml kořenky:

Grilovaná ryba - koření na grilování, pečení a smažení ryb nebo kuřecího masa. Pečenou rybu potíráme směsí připravenou z másla, citronové šťávy a lžičky tohoto koření. Koření grilované ryba je ideální na pstruha, kapra, makrelu nebo podobné ryby s výraznejším masem. 

Ryba pro děti - je jemná směs koření bez soli a glutamanu připravená speciálně pro děti a pro dietní přípravu jídel. Kořenící směs je vhodná nejen na sladkovodní i mořské ryby, ale i na kuřecí nebo krůtí maso. 

Citronový pepř - je aromatická, ostřejší směs vhodná na přípravu mořských ryb nebo kuřecího masa. 1 lžíci citronového pepře můžeme rozmíchat v mouce, ve které dále obalujeme maso před smažením. 

Kapr- směs koření na tradiční přípravu kapra, lína, sumce nebo podobné sladkovodní ryby. Koření na kapra můžeme použít při přírodní úpravě nebo při smažení. Kombinace koriandru, kmínu a česneku je však výborná i na pokrmy z hub nebo zeleniny.

Pomerančový pepř - je aromatická grilovací směs na kuřecí nebo rybí maso. Výbornou marinádu připravíme z pomerančové šťávy, oleje a pomerančového pepře. Maso necháme v marinádě alespoň 2 hodiny.  S pomerančovým pepřem se dobře kombinuje citronová nebo pomerančová šťáva, olivový olej. S takovou kombinací můžeme ochutit zeleninový salát, i použít jako marinádu na pečení ryb nebo kuřecího masa.

Zboží zařazeno v kategoriích

Kontakt
Logo
Jana Malá
po - pá 9.00 -17.00 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz